JADI EJEN

JIKA ANDA SEORANG 

  • Penganggur
  • Ingin mencari pendapatan yang lebih
  • Ingin bekerja secara tidak terikat
  • Ejen Pembiayaan Peribadi yang mencari team terbaik

Kelebihan Jadi Ejen Kami

Kami sedang mencari ejen pembiayaan peribadi untuk koperasi/bank. Kami memerlukan ramai ejen dari seluruh Malaysia. Kakitangan kerajaan juga dialu-alukan menjadi ejen kami secara separuh masa di setiap jabatan kerajaan ataupun sekolah.

Berikut adalah beberapa kelebihan menjadi
ejen kami:
Komisen Yang Berpatutan
Komisen bergantung kepada jenis produk pembiayaan peribadi. Sekiranya anda mempunyai pengalaman dan boleh bekerja secara berdikari serta tahu mengira kelayakan untuk pelanggan anda, itu satu kelebihan yang kami perlukan. Jika tidak mahir, kami juga menyediakan Loan Calculator untuk kegunaan anda.
Permohonan Terus ke Koperasi/Bank
Permohonan pelanggan anda akan kami hantar terus ke alamat koperasi/bank untuk diproses. Jika hantar terus, anda mempercepatkan proses Pembiayaan Peribadi 2 atau 3 hari.
Semakan Status Online
Sebagai ejen kami, anda boleh membuat semakan status secara online atau kami kemaskini melalui email (bergantung kepada koperasi). Kami akan memberi anda “password” di mana anda akan dapat lihat status secara online. Status akan dikemaskini setiap hari.

Mudah Mendapatkan Keterangan dan Maklumat Produk

Segala keterangan dan maklumat produk pembiayaan peribadi, anda boleh perolehi terus di laman web ini atau hubungi telefon bimbit kami jika ada sebarang kemuyskilan mengenai produk. Pelanggan anda juga boleh menggunakan laman web ini untuk Semak Kelayakan, kami akan forward email kepada anda berdasarkan (nama ejen / introducer).  
Banyak Pembiayaan Disediakan
Kami mewakili segala jenis pembiayaan peribadi koperasi/bank. Jadi sekiranya pelanggan anda gagal mendapat mana-mana pembiayaan peribadi, kami masih dapat memperkenalkan pembiayaan peribadi baru dengan syarat yang lebih ketat.

Gaji Masyuk Gajimasyuk Pencen Muda buat duit online dari di rumah pinjaman peribadi koperasi

PERHATIAN! Kami tidak akan melayan pemohon yang tidak mengisi borang di bawah. (Segala maklumat anda adalah dirahsiakan).Borang Permohonan Menjadi Ejen Pembiayaan Peribadi

Saya / Kami mengaku bahawa maklumat yang saya / kami nyatakan di dalam borang ini adalah benar dan tiada maklumat penting yang dirahsiakan. Saya / Kami juga tidak berkompromi dengan pelanggan dalam aktiviti pemalsuan dokumen, penipuan dan lain-lain aktiviti yang menyalahi dari segi undang-undang yang boleh menyebabkan kerugian pada pihak koperasi / bank. Saya / Kami memahami sekiranya ada di antara maklumat yang dinyatakan itu didapati tidak mencukupi, palsu atau tidak benar, pihak agency berkuasa untuk membatalkan pelantikan ini tanpa sebarang notis atau ganti rugi.


BAHAGIAN A (Maklumat Peribadi)
Nama :*
No. Kad Pengenalan :*
Lampir IC Depan (Sila Palang / Cross):*
Lampir IC Belakang (Sila Palang / Cross):*
Alamat Surat-Menyurat :*
Alamat E-Mail :*
No. Telefon (Smartphone Mesengger) :*
Smartphone Messenger :* WhatsApp
Telegram
Viber
iMessage
Jantina :* Lelaki
Perempuan
Status Perkahwinan :* Bujang
Berkahwin
Duda
Janda
Lain-lain
Jenis Lantikan :* Individu
Syarikat
Pengalaman Ejen Pinjaman :* Lebih 1 Tahun
Kurang 1 Tahun
Tiada
Introducer (Jika ada) :

BAHAGIAN B (Maklumat Akaun)
Nama Bank & Cawangan (Preferred Maybank) :*
No. Akaun Bank :*
Muka Depan Buku Akaun / Internet Banking :*

BAHAGIAN C (Untuk Kegunaan Agency)
Tarikh diterima :
Tarikh diluluskan :
Disahkan oleh :


PERHATIAN!! Sila KLIK / TAP butang "Hantar Borang" SEKALI sahaja, ATAU permohonan anda TIDAK DILAYAN. Kami akan menghubungi anda melalui E-Mail atau Smartphone Mesengger.

ATAU 

Muat turun Borang Permohonan Menjadi Ejen di sini, isikan dan email kepada kami :
loancoshare2u@gmail.com

Get your own free form like this one.error: Content is protected !!